reparation af LEASINGBILER

Billig bilreparation end hos leasingselskaberne

Når du vælger PerBulemand til at klare opretningen af eventuelle buler på din leasingbil, garanterer vi altid en billig bilreparation end hos diverse leasingselskaber. Der kan derfor være penge at spare, hvis du lader os klare opgaven.

Før Resultat

Opretning af buler på leasingbiler

 

Har du leaset din bil, været uheldig at få buler i den og skal inden længe levere den retur til selskabet? Bare rolig, PerBulemand står altid klar med en hjælpende hånd.

Hos PerBulemand tilbyder vi også opretning af buler på leasingbiler – både til privat og erhverv. Dette skyldes, at leasingbiler efterhånden har overtaget en stadigt større del af bilmarkedet. Af erfaring ved vi, at langt de fleste leasingselskaber tager mellem 3.000-5.000 kr. pr. felt, hvis der er buler i bilen, når den leveres tilbage af kunden. Prisen hos os vil typisk være langt under halvdelen af, hvad leasingselskaberne beregner for en reparation. Ved at overlade buleopretningen til os, er der derfor penge at spare.

Har du i stedet brug for hjælp til specialopgaver? Den klarer vi!

Lokal hjælp til buler på leasingbiler

PerBulemand er din lokale bulemand i Næstved. Vi har kunder fra hele Sjælland, Møn samt Lolland Falster. Leder du efter lokal hjælp til buler på en leasingbil på Sjælland og øerne, så kan du roligt komme til os.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for lokal hjælp til opretning af buler på en leasingbil på Sjælland og/eller øerne. Vi giver glædeligt et uforpligtende tilbud på reparation af leasingbiler.

05