OM PERBULEMAND

Professionel opretning af buler

Buler i bilen? Hos PerBulemand kan vi udføre buleopretningen helt uden at lave skader i lakken.

Tagarbejde-ikon12.png

20+ års erfaring

Vi har over 20 års erfaring med opretning af små buler uden brug af lak.

Tagarbejde-ikon14.png

150+ tilfredse kunder

Vi har over  150 tilfredse kunder, som har fået udbedret en bule i deres bil.

Tagarbejde-ikon16.png

Bliv opdateret

Følg med på vores Facebookside og se billeder fra vores arbejde.

07

Hurtig og effektiv opretning af buler på Sjælland, Møn og Lolland Falster

Mangler du hjælp til opretning af buler på Sjælland, Møn eller Lolland Falster? PerBulemand er din lokale bulemand i Næstved. Vi tilbyder altid hurtig og effektiv buleopretning på biler. Det gælder, uanset om der er tale om Bilka buler, haglskader, specialopgaver eller udretning af buler på leasingbiler.

Vores tilgang til buleopretning sikrer dig altid et godt og professionelt slutresultat og endda til en konkurrencedygtig pris. Dette skyldes, at vi anvender en effektiv men skånsom metode til opretning af buler, hvor bilens originale lak efterlades intakt. Du slipper dermed for en dyr omlakering samt risiko for irriterende farveforskelle i lakken. Vi plejer derfor også at sige: buleopretning hos PerBulemand er hurtigere, nemmere, bedre og billigere!

Mere end 20 års erfaring i branchen

Hos PerBulemand har vi mere end 20 års erfaring i branchen. Vi kan derfor kalde os eksperter inden for buleopretning. Leder du efter en professionel og kompetent bulemand, kan du derfor trygt vælge PerBulemand til at klare opgaven.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 20 53 51 42  for mere information, hvis du har spørgsmål eller med henblik på at aftale din næste buleopretning hos os.

02