SPECIALOPGAVER

Vi klarer specialopgaver af forskellig karakter

Har du brug for hjælp til en specialopgave? Vi står altid klar med en hjælpende hånd hos PerBulemand.
Vi klarer gerne specialopgaver af forskellig karakter. Kontakt os for mere information eller for at aftale nærmere.

07

Vi udfører specialopgaver på Sjælland

I visse tilfælde kan der opstå mere komplicerede og/eller større buler og skader på biler. Hos PerBulemand står vi altid klar med en hjælpende hånd til specialopgaver af forskellige karakter.

Specialopgaver kan udgøre skader af meget forskellig beskaffenhed såsom påkørsel af dyr, lettere påkørsel fra andre køretøjer eller noget helt tredje. Grundet denne store variation i skadernes størrelse, placering samt beskaffenhed vil vi som udgangspunkt altid starte med at vurdere skaderne. På den måde kan vi nemlig bedre få en ide om, hvorvidt bulen/bulerne kan rettes op og samtidig give dig et overslag på, hvad det ca. vil komme til at koste. Vi er altid friske på at give et godt tilbud til konkurrencedygtige priser, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har en specialopgave, som vi skal hjælpe med.

Har din bil i stedet fået påført sig en mere simpel skade? Måske er der tale om en såkaldt Bilka bule.

Vi retter enhver form for bule

Hos PerBulemand har vi stor erfaring inden for buleopretning. Vi kan derfor i langt de fleste tilfælde nemt rette enhver form for bule. Fremstår bulen mere kompliceret og af større omfang, kan der være tale om en specialopgave. I dette tilfælde vil vi dog være nødsaget til at foretage en vurdering af bulen/bulerne, før vi kan rette op på skaderne.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd og giver gerne et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere eller ønsker at lave en aftale med PerBulemand.

858397_293970864062075_774813988_o